AWträff den 30e mars

Varmt välkommen till en AWträff den 30 mars

Vi bjuder in till bubbel och snacks för att träffas i en härlig miljö. AWn är en kick-off för att tagga igång med vårt lokala Uppsalanätverk. Vi lanserar medlemskapet och lottar ut priser.

Under AWn har du möjlighet att önska föreläsare, aktiviteter och teman som du vill genomföra under året. Träffen är riktad till dig som är/definierar sig som  kvinna och driver företag. 

Efter AWn har du även möjlighet att vara kvar på Clarion Hotel Gillet för en middag och bokar du i samband med AWn får du 25 % rabatt på maten.

Varmt välkommen!

Tid?
AWträffen är mellan kl 16.00-18.00

Vart?
Vi ses på Clarion Hotel Gillet (Dragarbrunnsgatan 23, 753 20 Uppsala )

Betalning?
AWträffen är gratis för alla!

Priser!
Under AWn har du möjlighet att vinna någon av dessa priser:

  • Medlemskap för hela 2022
  • Presentkort för 2 på vår populära brunch från Clarion Hotel Gillet
  • Presentkort på övernattning på valfritt Choice Hotel
  • Godislotteri

Vill du stanna på middag?

Stanna kvar efter AWn och ät en härlig onsdags burgare eller någon annan av KitchenTables läckra rätter på menyn. Du betalar själv, men bokar du direkt via AWn får du 25 % rabatt på maten du äter.

Clarion Hotel Gillet

Clarion Hotel Gillet är ett fullservicehotell med fokus på personlig service och en varm välkomnande atmosfär. Mitt i centrala Uppsala. Vi är mötesplatsen för dig, oavsett om du reser i arbetet, privat eller är boende i Uppsala. På hotellet kan du njuta av Selma City Spa och restaurang Kitchen & Table. Välkommen!

clariongillet-1324

Vi ses på Clarion Hotel Gillet

Anmälan – AW mingel 30/3

´
´