Wonder Women event

Nätverk för dig som är kvinna och entreprenör

Wonder Women arrangerar; nätverksträffar, Wondernarium, exklusiva medlemsträffar, studiebesök, After Work och aktivitetsträffar. Alla våra event främjar nätverkande, utveckling och fokuserar på dig som företagare.

Våra event är öppna för alla, med undantag för de exklusiva medlemsträffarna, Vi kräver inte att du ska ha medlemskap, men som medlem har du förmånen att delta gratis på de flesta event och du har även förtur vid anmälan.

Varmt välkommen!

Ingen barnvakt – inga problem!

På Wonder Women tycker vi att alla kvinnor ska ges möjlighet att nätverka. Ibland kan det kärva till sig med barnvakt, eller kanske behöver du amma? Inga problem, vi välkomnar våra allra minsta entreprenörer!

Nätverksträffar

Wonder Women arrangerar regelbundet fysiska nätverksträffar i Uppsala och Stockholm. Träffarna hålls ofta i workshopform – vi träffas, nätverkar och lär tillsammans. Inledningsvis välkomnar vi till träffen och du får möjlighet att berätta vem du är och om din verksamhet vid presentationsrundan. Därefter hålls en föreläsning med dagens tema. 

Ämnesområden för workshops är exempelvis:

 • Lag och rätt för entreprenörer
 • Marknadsföring och varumärke
 • Ekonomi, investering och sparande
 • Hälsa och välmående

Under den gemensamma fikapausen har du möjlighet att skapa nya kontakter och lära känna andra kvinnor och deras verksamheter. Diskussionerna och mötena blir ofta så spännande att vi ofta blir kvar lite extra efter avslutad träff. 

Du kan läsa mer om aktuella träffar och anmäla dig via länken nedan.

Wondernarium - digitala nätverksträffar

Ett Wondernarium är digitala nätverksträffar. De är en möjlighet att nätverka med Wonder Women på distans, oberoende var du befinner dig och riktar sig särskilt till dig med nationellt medlemskap. Likt våra fysiska nätverksträffar så hålls de ofta i form av en workshop med ett specifikt tema såsom:

 • Lag och rätt för entreprenörer
 • Marknadsföring och varumärke
 • Ekonomi, investering och sparande
 • Hälsa och välmående

Vi bjuder in föreläsare som är experter inom olika ämnesområden. Varje Wondernarium består av föreläsningar, diskussionsdelar och frågepass. Allt sker via Zoom och efter passet får varje deltagare tillgång till material och inspelning av själva passet. Se kommande event för att anmäla dig till nästa pass.

 

 

Intima träffar för nätverkets medlemmar

Exklusiva medlemsträffar

Som medlem i Wonder Women blir du inbjuden till våra exklusiva medlemsträffar. Träffarna sker en gång per säsong i de städer där vi har lokala nätverk, Stockholm och Uppsala.

Medlemsträffarna är mer intima, vi får möjlighet att lära känna varandra och varandras verksamheter mer på djupet. De är också ett tillfälle för dig som medlem att reflektera, ta del av och dela med dig av uppsidor och motgångar som entreprenör. Det brukar bli mycket skratt och känslor när vi umgås och lyssnar in på varandras historier. Vi talar bland annat om:

 • Framgångar och motgångar
 • Var vill jag nå med mitt företagande?
 • Arbets-, livsbalans
 • Psykisk och fysisk hälsa

Exklusiva medlemsträffar riktar sig enbart till medlemmar, eventen är kostnadsfria och ingår i ditt medlemskap

Är du nyfiken på medlemskap och eller vill du skicka in en ansökan, läs mer på länken nedan.

 

 

Kom och ha kul med oss!

Aktivitetsträffar

Wonder Womens aktivitetsträffar är fartfyllda evenemang. Det är nu vi lägger jobbet åt sidan, tar en paus och har riktigt kul tillsammans. På tidigare aktivitetsträffar har vi:

 • Testkört sprillans nya bilmodeller med Hedins Bil
 • Yogat och mediterat med Sara Nilsson Yoga
 • Tränat på gym med Uppsala Träningsstudio
 • Tränat Padel

The sky is the limit – Aktivitetsträffar är riktiga äventyr!

 

Studiebesök

Wonder Women arrangerar studiebesök för att lära av andra framgångsrika entreprenörer. Under 2023 besökte vi Himla.se i Uppsala och Renée Voltaire i Stockholm.

Vi besöker bolag inom olika branscher och affärsområden. Studiebesöken hos etablerade varumärken är otroligt lärorika, de ger oss en inblick i vägen till framgång, vi får tips och har möjlighet att ställa frågor och diskutera.

 • Möjlighet att ställa frågor till framgångsrika entreprenörer
 • Lär om bolagsutveckling och varumärke
 • Hämta idéer för din egen verksamhet

Besöket inleds med en föreläsning, sedan diskussionsrunda och en rundvisning på plats.

Självklart finns det tid åsidosatt för bensträckare, vid den gemensamma måltiden som vi avnjuter tillsammans har du möjlighet att nätverka och lära känna andra. Studiebesöken varar lite längre än en vanlig nätverksträff och inkluderar mer; ofta både fika och måltid, men i vissa fall även bussresa. Därför är kostnaden lite högre.

Anmälan är öppen för medlemmar såväl som icke-medlemmar, som medlem deltar du till rabatterat pris.

Mingel, nätverk och entreprenörskap

After Work

Wonder Womens AW:s är fantastiska event! Energin fullkomligt sprudlar och rosévinet bubblar. Finns det något härligare än ett rum fyllt med kvinnor som talar om sina företag och bolag med varandra?

Ofta planeras After Work med ett tema; bland annat har vi fått träffa författarna till boken Money Honey och talat om kvinnors ekonomi och vägen till ekonomiskt oberoende med dem.

Missa inte tillfället att mingla med Wonder Women!

Alla kvinnor som aktivt driver företag är välkomna, After Work är kostnadsfria event, ett ypperligt tillfälle att lära känna andra i nätverket, ha trevligt och umgås.