Våra event

Nätverksträffar

Wonder Women arrangerar regelbundna nätverksträffar i Uppsala där vi har störst antal medlemmar. Under 2023 har vi även startat nätverksträffar i Göteborg, Stockholm och Sundsvall och nätverket fortsätter att växa! Kvinnor är kraftigt underrepresenterade bland entreprenörer och i affärsvärlden, det vill vi ändra på! Vilket vi kan uppnå tillsammans genom att samarbete, stötta och inspirera varandra. 

Träffarna hålls ofta i workshopform – vi träffas, nätverkar och lär tillsammans. Exempel på teman från tidigare träffar: optimera företagets ekonomi, sälj smartare, hur vi når vår målgrupp, bolagsutveckling  eller framtidsmål. Ibland träffas vi bara för att umgås och göra en aktivitet tillsammans, såsom yoga eller lunch. 

Anmälan till träffar och studiebesök är öppen för alla, läs mer på sidan kommande events. Är du intresserad av att bli en Wonder women? Läs mer om vårt medlemsskap här

Studiebesök

Wonder Women arrangerar studiebesök för att lära av andra framgångsrika kvinnliga företagare inom olika branscher. Studiebesöken arrangeras främst inom Uppsala, där vi har flest medlemmar men även på andra orter. De kan också komma att vara dagsresor inklusive bussresa och måltider.

  • Lär av framgångsrika företagare
  • Bygg ditt eget nätverk och hämta inspiration
  • Ställ frågor och hämta idéer för din egen verksamhet

Studiebesöken hålls i workshopform och likt våra nätverksträffar har de olika teman och vi besöker olika typer av verksamheter. Missa inte chansen att få en inblick i vägen till framgång!

Anmälan är öppen för medlemmar såväl som icke-medlemmar, som medlem deltar du till rabatterat pris. Läs mer om studiebesöken här 

Wonder Women - Konferensen

Wonder Women-konferensen är till för kvinnor som är entreprenörer, företagare och beslutsfattare i små- och medelstora organisationer. Syftet med konferensen är att ge verktyg åt kvinnor för att de ska kunna utveckla sig själva och sina företag. Det för att i sin tur skapa en bättre näringslivspositionering för kvinnor.

Konferensen hålls under en helg i september med varierande aktiviteter så som inspirationsföreläsningar, workshops och nätverkande.

Konferensen har pausats sedan Covid-19 pandemin. Vi hoppas att kunna starta den igen under nästkommande år

 

Check Ins - Avstämning i nätverket

Var sjätte vecka håller vi Check-ins för alla Wonder Women medlemmar! Under våra Check-ins får du möjligheten att checka av läget med andra kvinnor från nätverket. Varje pass är en timme långt och deltagarna får reflektera samt diskutera kring ett önskat tema. Syftet med våra Check-ins är att Wonder Women medlemmarna ska kunna hjälpa varandra genom stöttning, bollning av idéer eller är bara finnas där för varandra genom ett extra par öron.

Wondernarium - webbinarium som skapar wonder!

Välkommen att delta på våra värdefulla Wondernarium! Ett Wondernarium är ett digitalt seminarium som hålls med ett specifikt tema där vi bjuder in föreläsare som är experter på ämnet. Varje Wondernarium består av föreläsningar, diskussionsdelar och frågepass. Allt sker via Zoom och utförs tillsammans med någon av våra partners. Efter passet får varje deltagare tillgång till material och inspelning av själva passet.