Nätverksträff – Mat och hållbarhet med Renée Voltaire
Om Renée Voltaire
René har själv börjat på golvet och arbetat sig uppåt. Det tar tid och kunskap att slå igenom i mat och restaurangbranschen. I och med att hon startade en familj växte idén om ett eget varumärke, barn är inte kompatibla med krögar- och bagarschemat. NK Saluhall trodde på idén och lanserade 2005 ett par produkter på prov. Sedan dess har en och samma fråga malt i Renées huvud: Vad mer kan jag göra både nyttigare, bättre och godare?
Svaren har nu travat upp sig i form av hundratals produkter, tiotalet böcker och ett veganskt butikskoncept. Och den där malande frågan visar ännu inga tecken på att tystna.
Läs mer om René och hennes varumärke på Renesvoltaire.se
Mat och hållbarhet med Renée Voltaire
Pris (exkl. moms)
Medlem
Ingår: nätverksträff & fika
Ej medlem
Ingår: nätverksträff & fika