Aktivitetsträff med Hedin Bil i Uppsala!

Sista träffen innan sommaren genomfördes i Uppsala tillsammans med Hedin Bil. Det var en fartfylld träff där vi träffades för lunch, föreläsning om senaste trenderna i bilbranschen och fick test köra nylanserade Mercedes AMG-bilar och senaste elbilen.

Föreläsningen genomfördes av vår kontakt Karl Asplund och gruppen var väldigt frågvis. Under vår testkörning hade Hedin Bil programmerat in en rutt i alla bilar som vi följde. I rutten fanns det även stopp där man fick byta till ny bil, så alla fick sitta/köra varje bilmodell. Självklart fanns det ju en storfavorit…!

Det var en extremt fartfylld träff med så mycket skratt att tårar sprutade och träningsvärken i käkarna höll sig kvar i flera dagar. Stort tack Hedin Bil för en otroligt rolig träff och hoppas på en ” favorit i repris”

Vill du delta på nästa pass?

Missa inte att bli medlem i vårt nätverk för att vara med på våra aktiviteter i Uppsala. Bli medlem i Wonder Women Uppsala! Hur du ansöker och kriterier finner du här: Uppsalanätverket

Är du intresserad av att veta mer kring Wonder Women eller vill du ha våra månadsutkick? Maila till info@wonderwomen.se så hjälper vi dig.