Aktivitetsträff med Peops Relations och Sara Nilsson på temat “hälsa och välmående” 28/5

För tredje året i rad träffades deltagarna i Stadsparken i Uppsala för att uppleva vår traditionella aktivitetsträff “Frukost, yoga och temat “hälsa och välmående”. Morgonen började mingel och skratt, i solskenet med fåglar som kvittrade i bakgrunden. Därefter fick deltagarna uppleva Softyoga som hölls av vår medlem Sara Nilsson.

Yoga i Uppsala

Medlemmen Sara Nilsson höll ett Yogapass för medlemmarna

Lugn softyoga med Sara Nilsson

Deltagarna uppleva Softyoga 

När pulsen hade sjunkit efter Softyogan fick deltagarna frukostmingla för att sedan sätta sig ner på mattan igen för att lyssna på Ellen Hållinggård som är People Partner på Peops Relations.

Ellen började med att ta upp statistisk från Arbetsmiljöverket och Hjärnfonden, som skapade diskussioner men även reflektioner kring siffrorna. En statistik som alla reagerade på var främst att 700-800 personer dör i förtid pga stress. Ellen berättade för deltagarna om hur man kan förebygga riskfaktoror men vem som är ansvarig, egentligen.

Ellen berättade för deltagarna om hur man kan förebygga riskfaktoror men vem som är ansvarig, egentligen

Ellen Hållinggård, som är People Partner på Peops Relations, berättade för deltagarna om hur man kan förebygga riskfaktoror.

Viktiga aspekter att ta med sig:

  • När folk mår bra på arbetsplatsen, så blir det intressant arbetsplats
  • När folk mår bra på arbetsplatsen, stärks ens varumärke
  • Fundera på varför människor runtomkring “fuskar” med friskvårdstimmen och återhämtning

Ellen gav även bra tips på att tänka på när man arbetar på kontor och hur man kan effektivt strukturera sitt arbeta för att minska stress.

Vi vill rikta ett stort tack till Ellen och Sara som gav en fantastisk samt inspirerande start på dagen. Tack även till alla deltagare, vi ses efter sommaren!

Vill du delta på nästa pass?

Missa inte att bli medlem i vårt nätverk för att vara med på våra aktiviteter. Vi erbjuder nationellt medlemskap och lokalt medlemskap i Uppsala – Uppsala nätverket. Läs mer på länken nedan:
https://wonderwomen.se/medlemskap-uppsala/

Är du intresserad av att veta mer kring Wonder Women eller vill du ta del av vårt månadsutskick? Maila till info@wonderwomen.se så hjälper vi dig.