Årets AW med Almi och Mikaela Larsson Ayesa, 16/4

Tisdag 16 april öppnades portarna för en magisk AW hos vår partner Almi i Stockholm. Det var en favorit i repris efter förra årets succé när rummet fylldes med kvinnliga företagare som kom för att mingla, inspireras och skåla tillsammans. Det blev direkt en härlig atmosfär med mycket samtal och skratt, en stund för oss att landa och njut av livet!

Almi AW 16 april (3)

Deltagare minglar och talar om deras verksamheter.

Under träffen pratade grundaren Klara-Maria Mach om syftet med nätverket men även vikten av oss kvinnor att våga njuta av livet – att vara stolta över oss. Hon nämnde även att det inte finns någon mall för hur en kvinna som driver bolag ser ut eller är – vi kan alla!

Almi AW 16 april (3)

Klara-Maria Mach, grundare av Wonder Women, välkomnar till After Work, 16/4

På AW:n fick vi även lyssna på Mikaela Larsell Ayesa som delade med sig av sin inspirerande bolagshistoria med Hack your closet – att gå från att vara ett av de mest lovande och hyllade bolaget till konkurs på kort tid gav henne mycket lärdom. Att de hamnade i en svår sits berodde dels på strategiska misstag, men även yttre orsaker såsom krig och lågkonjunktur.

Almi AW 16 april

Mikaela Larsell Ayesa delade med sig av sin inspirerande resa som medgrundare av företaget Hack Your Closet.

Idag driver Mikaela Time To Raise, Nordeas accelerator som satsar på att anskaffa kapital för bolag med minst en kvinnlig medgrundare. Deltagarna fick även möjlighet att både ställa frågor och mingla med Mikaela efteråt och så här säger Anna Forsberg, medgrundare av MyFlow om presentationen i hennes LinkedIn kanal:

”Mikaela delade med sig av sin omfattande erfarenhet av olika bolag och verksamheter, med särskild betoning på en startup vars resa tog slut. Blev vi avskräckta och nedstämda? Inte alls! Mikaela gav oss insikter, inspiration och kunskap.”

 

Almi AW 16 april (3)

Deltagarna applåderar efter Mikaela Larsell Ayesas presentation

Vår partner Almi stödjer kvinnliga entreprenörer

Träffen anordnades hos Almi, som har varit partner ända sedan Wonder Women startade 2017. Deltagarna fick träffa både Karin Huss och Charlotta Strand som berättade om kommande event hos Almi.

Almi AW 16 april (4)

Charlotta Strand och Karin Huss från Almi berättar om deras kommande event.

Almi AW 16 april (7)

Från vänster: Mikaela Larsell Ayesa, Time To Raise, Klara-Maria Mach, Wonder Women, Charlotta Strand och Karin Huss båda från Almi.

Några lyckliga deltagare vann choklad och berättade även kort om sig själva och deras företag till hela gruppen.

Almi_Nätverksträff_Stockholm

Det var en magisk kväll när våra deltagare minglade, nätverkade och ställde frågor till presentatörerna. Tiden rann snabbt förbi – men om 1 år så ses vi snart igen!

Stort tack till alla som deltog. Ett extra varmt tack till Mikaela för inspirationspasset och till Karin samt Charlotta för en bra organiserad After Work!

Almi AW 16 april (8)

Vill du delta på nästa pass?

Missa inte att bli medlem i vårt nätverk för att vara med på våra aktiviteter. Vi erbjuder nationellt medlemskap och lokalt medlemskap i Stockholm och Uppsala. Läs mer via länken nedan: https://wonderwomen.se/medlemskap-stockholm/

Är du intresserad av att veta mer kring Wonder Women eller vill du ta del av vårt månadsutskick? Maila till info@wonderwomen.se så hjälper vi dig.