Exklusiv medlemsträff, Uppsala, 22/4

Årets första stängda nätverksträff i Wonder Women skedde i Uppsala. Vi träffades på Clarion Hotel Gillet för att ta en stund för oss själva och där medlemmarna fick chansen att prata av sig.

Under träffen pratade Klara-Maria Mach, grundare av Wonder Women, om karma entreprenörskap utifrån hennes erfarenheter från en resa till Indien och hur det skulle kunna implementeras här i Sverige. Hon pratade även om hur vi kan sälja åt och med varandra, att vi inte behöver göra allt själv – men att vi heller inte ska göra allt gratis.Medlemsträff

Wonder Womens medlem Yurika Rosengren talar under träffen.

Den här gången fick vi även lyssna på vår medlem Yurika Rosengren, ägare och grundare av butiken Lilla Japan, om när hon blev rånad. Yurika delade med sig av upplevelsen och hur hon gjorde för att gå igenom erfarenheten. Det var en väldigt berörande historia där medlemmarna fick ta del av en mycket personlig upplevelse. Otroligt starkt att Yurika orkade dela med sig!

Medlemsträff (3)

Medlemmar minglar och umgås.

Innan och efter passet var det mingel samt diskussion. Vi blir starkare om vi arbetar tillsammans! Tack till alla som deltog på passet.

Medlemsträff (2)

Medlemmar minglar och umgås.

Vill du delta på nästa pass?

Missa inte att bli medlem i vårt nätverk för att vara med på våra aktiviteter. Vi erbjuder nationellt medlemskap och lokalt medlemskap i Uppsala – Uppsala nätverket.  Läs mer på länken nedan:

https://wonderwomen.se/medlemskap-uppsala/

Är du intresserad av att veta mer kring Wonder Women eller vill du ta del av vårt månadsutskick? Maila till info@wonderwomen.se så hjälper vi dig.