Nätverksträff – julfrukost på Clarion hotell Gillet i samarbete med Grant Thornton

Årets sista nätverksträff var en mysig julfrukost på Clarion Hotell Gillet. Vi förenade nytta med nöje, åt god mat, breddade vår kunskap och fick inspiration inför det nya året.
Morgonens partner var Grant Thornton Sweden, ett av Sveriges främsta revisions- och konsultföretag. Maria Bergenmo och Aleksandra Banda delade med sig av både tips och viktig information för oss entreprenörer, bland annat:
  • Bolagsstruktur & optimering
  • Delägarskap
  • Ägarskifte & bolagsförsäljning

Sist men absolut inte minst berättade vår medlem Anita Grahn, grundare av Anitayarn “I need a yarn” om hennes inspirerande resa som egenföretagare.

Frågorna var många och passet bjöd på mycket diskussion samt öppenhet i gruppen.  Nätverksträffen bjöd på skratt, seriösa frågestunder, tunga erkännande och bjussiga tips

4

Vi vill rikta ett stort tack till Clarion hotell Gillet, Grant Thornton och speciellt till vår medlem Anita Grahn som visade oss hennes hantverk och tack till alla medlemmar samt nya deltagare!

Vill du delta vår nästa träff?

Missa inte vår nästa träff, kika in Kommande event för att se mer.

Är du intresserad av att veta mer kring Wonder Women eller vill du ha våra månadsutkick? Maila till info@wonderwomen.se så hjälper vi dig.