Sälj smartare – Årets första nätverksträff

Årets första nätverksträff för Wonder Women genomfördes i samarbete med vår partner Almi. Träffens tema var att lära sig att  “sälja smartare”. Det var en härlig träff med mycket diskussioner – precis som det ska vara!

Återigen hade vi samlats i Almis lokaler i Uppsala. Ett färgglatt fikabord var uppdukat och diskussionerna pågick även efter träffen.

 

1

Under passet ledde Karin Södergren oss genom arbetssättet  Digital ScoreCard, en metod för att tänka smartare kring våra kunder. Flödet gick från: 

Lead generation -> Lead to sales -> After sales

Deltagarna fick därefter reflektera kring:

  • Hur säljer jag?
  • Har når jag rätt målgrupp?
  • Hur ser min bästa kund ut?
  • Hur når jag fram?
  • Hur kan jag “mersälja”?
2

Vi fick också lära känna Almis anställda Jennie Ekegren och Pia Burén, som båda har drivit bolag. De delade med sig av sina knep och Pia bjöd även på härligt säljtips. 

Träffen bjöd därmed på många tankeställare och tips som gör det möjligt för deltagarna att lyfta och utveckla sina verksamheter. 

3

Vi vill rikta ett stort tack till Almi för en otroligt värdefulla diskussioner och för att ni valt att samarbeta med Wonder Women. Tack även till alla medlemmar och nya deltagare!

Vill du delta vår nästa träff?

Missa inte vår nästa träff, kika in Kommande event för att se mer.

Är du intresserad av att veta mer kring Wonder Women eller vill du ha våra månadsutkick? Maila till info@wonderwomen.se så hjälper vi dig.