Nätverksträff hos Almi Företagspartner Stockholm Sörmland - ekonomismart!

Äntligen har vi kickat igång nätverksträffarna för Wonder Women i Stockholm. Den här gången genomfördes den hos vår partner Almi. Efter att genomfört en lyckad träff i Uppsala kände vi att vi måste träffas i Stockholm.

Det var en fantastisk känsla att få träffa tidigare deltagare från Wonder Women-konferensen och helt nya bekantskaper. Det var en glad och bra stämning under hela passet. Våra föreläsare Kristina Rudin och Samuel Söderholm har aldrig fått så många frågor under en workshop. Heja oss!

Under passet fick vi lyssna till Kristina och Samuel som guide:ade våra medlemmar kring ekonomistyrning. Dem gick bl.a. igenom:

  • Balansrapport och resultatrapport, samband samt hur man läser information från dessa.
  • Dialog med revisorn
  • Olika case kring olika betalningsvillkor på fakturor, vad innebär det för kassan?
  • Togs även om case kring om någon strider mot en faktura.

Deltagarna fick även tips på hur man kan arbeta med Allabolag.se

Frågorna var många och passet bjöd på mycket diskussion samt öppenhet i gruppen.  Nätverksträffen bjöd på skratt, seriösa frågestunder, tunga erkännande och bjussiga tips

Wonder Women Almi Stockholm Sörmland

Vi vill rikta ett stort tack till Almi för en otroligt värdefull ekonomidiskussion och för att ni valt att samarbeta med Wonder Women. Tack även till alla medlemmar och nya deltagare.

Vill du delta på nästa pass?

Missa inte vår nästa träff, kika in Kommande event för att se mer.

Är du intresserad av att veta mer kring Wonder Women eller vill du ha våra månadsutkick? Maila till info@wonderwomen.se så hjälper vi dig.