Nätverksträff hos Uppsala träningsstudio - träningslunch!

Den 27e oktober hade vi återigen en nätverksträff för medlemmarna i Uppsala. Den här gången var vi inbjudna till medlemmen Sofia Saarela som grundat och driver Uppsala träningsstudio.

Vi började med ett träningspass som hölls av själva Sofia och efter dusch samt nedvarvning blev det lunch från Brasseriet med inspiration. Först berättade Sofia om sin företagsresa, pandemin utvecklade hennes företag ordentligt så hon lyckades nå ett drömmål =en ny studio. Sofia berättade även hur det är att driva bolag med sin partner.

 

Därefter bjöd vi in superentreprenören och affärsängeln Maria Mattsson Mähl som berättade om hennes företagsresa under pandemin. Hon berättade om svårigheter att arbeta när man är i en extrem expansionsfas, vad det innebär rent praktiskt att sätta ett företag i konkurs och man måste våga växa.

Frågorna var många och passet bjöd på mycket diskussion samt öppenhet i gruppen.  Nätverksträffen bjöd på skratt, seriösa frågestunder, tunga erkännande och bjussiga tips

Wonder Women Uppsala träningsstudio 2

Vi vill rikta ett stort tack till Uppsala träningsstudio och speciellt till vår medlem Sofia som är grundare av studion. Tack för att du ville ha Wonder Women hos dig och för ett fantastiskt värdskap.

Tack även till Maria Mattsson Mähl för en inspirerande stund och tack till alla medlemmar samt nya deltagare!

Vill du delta på nästa pass?

Missa inte vår nästa träff, kika in Kommande event för att se mer.

Är du intresserad av att veta mer kring Wonder Women eller vill du ha våra månadsutkick? Maila till info@wonderwomen.se så hjälper vi dig.