Nätverksträff med Yogahuset – hållbaretstema!

Årets sista nätverksträff för Wonder Women-nätverket i Uppsala skedde 14e juni i Stadsparken. Träffen är en ”favorit i repris” då en yogaträff i Stadsparken skedde förra året. Den här gången var det Julia Ilke från Yogahuset som höll i en soft yoga. Vi hade medlemmar även via Zoom och därmed var träffen semifysisk/digital. Tack Julia för ett fantastisk pass, en riktigt bra start på morgonen.

 

Därefter hade vi frukost med leverans från Triller Mat & Bröd

Därefter hade vi Josefin Liljeqvist från MILE (som även är medlem i Uppsalanätverket) som höll i ett diskussionspass kring Hållbarhet. Hon berättade om sin resa som har lett till att hon arbetat fram ett koncept för spårbart läder. Hon vill att man ska ha koll på att skinnet på det man har på sig, t.ex. skor, bälte, väskor – att man ska veta att djuret haft ett bra liv.

Därefter diskuterade vi i grupp, både på plats i Stadsparken och via Zoom om vad är hållbarhet för en själv.

Vill du delta på nästa pass?

Missa inte att bli medlem i vårt nätverk för att vara med på våra aktiviteter i Uppsala. Bli medlem i Wonder Women Uppsala! Hur du ansöker och kriterier finner du här: Uppsalanätverket

Är du intresserad av att veta mer kring Wonder Women eller vill du ha våra månadsutkick? Maila till info@wonderwomen.se så hjälper vi dig.