Nätverksträff – Stärk ditt varumärke med professionella porträtt, 29/4

Den 29 april samlades Wonder Womens nätverk på Clarion Hotel Sign i Stockholm, dagens tema var hur vi kan stärka vår visuella identitet och hölls i samarbete med Evelyn Wallin Photography. Stämningen var hög när vi fick ta del av Evelyns råd om hur vi kan tänka för att stå ut i dagens informationsflöde. Förutom att vi lärde oss mycket så uppstod det även intressanta möten och diskussioner under förmiddagspasset.

 

I filmen får du en känsla för hur det är att delta på en nätverksträff med Wonder Women. 

Evelyn Wallin har avlagt mästarbrev i fotografi och är expert på att bygga varumärke genom kreativa bilder. När hon inte arbetar i sin studio Porträttateljén i Solna, reser hon världen runt som bröllopsfotograf, hennes professionalism går inte att ta miste på.

Evelyn Wallin (2)

Evelyn Wallin driver företaget Evelyn Wallin Photography och är medlem i Wonder Women.

Efter det att Klara-Maria Mach, Wonder Womens grundare, hälsat alla välkomna och deltagarna stärkt sina krafter med en riktigt god frukost, så körde Evelyn igång med passet.

Vi talade om:

  • Hur ser traditionella yrkesporträtt ut?
  • Vad kan vi göra för att göra dem mer originella?
  • Och hur kan vi tänka för att framhäva företagets värdeord i bild?

Evelyn gav oss riktiga tankeställare och övningar som inte bara var värdefulla för dagens professionella porträtt, utan även kraftfulla verktyg som vi kan ta med oss i andra delar av vår verksamhet. Det var matnyttigt att sätta ord på och konkretisera vad vi vill förmedla – vad som gör oss unika som företagare.

Evelyn Wallin (3)

Deltagare svarar på frågan: vilka använder sig av sociala medier i sin marknadsföring idag?

Med oss på nätverksträffen hade vi även Emma Roos, skönhetsrådgivare på Mary Kay och egenföretagare. Emma svarade på alla våra frågor gällande makeup och hjälpte oss med ”det där lilla extra” för att stå ut i bild.

Evelyn Wallin (6)

Emma Roos piffar till oss deltagare inför fotograferingen.

Evelyn Wallin (7)

Evelyn hade ställt iordning olika bakgrundsalternativ för fotograferingen och hjälpte oss alla att känna oss avslappnade inför kameran. Att deltagarna hade riktigt roligt gick inte att ta miste på! Det blev en riktig tjejfest med varumärke och glamour.

Evelyn Wallin (4)

I väntan på makeup och fotografering hade vi trevligt och nätverkade med varandra. Eftersom några av deltagarna var nya till Wonder Women och kom både från Uppsala och Stockholm, så var det välkommet att ha gott om tid.

Evelyn Wallin (8)

Det blir många spännande möten på en nätverksträff.

Tack till alla er som deltog på träffen! Ett extra varmt tack till Evelyn, Emma och vår värd och partner Clarion Hotel.

Vill du delta på nästa pass?

Missa inte att bli medlem i vårt nätverk för att vara med på våra aktiviteter. Vi erbjuder nationellt medlemskap och lokalt medlemskap i Stockholm och Uppsala. Läs mer via länken nedan: https://wonderwomen.se/medlemskap-stockholm/

Är du intresserad av att veta mer kring Wonder Women eller vill du ta del av vårt månadsutskick? Maila till info@wonderwomen.se så hjälper vi dig.