Reflektionslunch med medlemmarna i Wonder Women Uppsala

Den första träffen efter sommaren var en stängd träff enbart för Wonder Womenmedlemmarna i Uppsala. Träffen var en lunch som ägde rum på Clarion Hotel Gillet. 

Medlemmarna fick sitta i grupper om 4a och diskutera/reflektera tillsammans kring sitt mående, sitt företagande och sin balans. Frågorna som det reflekterades kring var bl.a.:

Kring mående

  • Vad får mig att må bra?
  • Hur ofta skulle jag behöva göra det för att få en bra balans?
  • Det här vill jag göra mer utav!

Kring stress

  • Vad kan jag ta bort från min vardag?
  • Varför har jag inte tagit bort det tidigare?

Psykiska ohälsan hos företagare

Anledningen till att vi hade det här temat på träffen var p.g.a. den ökade psykiska ohälsan hör företagare. I nätverket nationellt är det några kvinnor varje år som dessvärre inte ser någon annan utväg än att lämna denna jord. Det är sorgligt att det roligaste (=företagande) ska vara det som skapar mycket ångest och press. Tyvärr finns det en baksida med företagandet, det är vissa stunder väldigt tungt. Men glöm inte bort att våga prata om det. Vi tillsammans gör skillnad.

Under träffen fick medlemmarna reflektera kring dessa frågor och lyfta fram de punkter som tyngde dem. Vi är alla där tillsammans!

Grundare av Wonder Women, Klara-Maria Mach, genomförde en Instagram Live kring psykisk ohälsa hos företagare med den nationella medlemmen Marie Niljung. Se den här: https://www.instagram.com/p/CiN3N3fjSYP/

Vill du delta på nästa pass?

Missa inte att bli medlem i vårt nätverk för att vara med på våra aktiviteter i Uppsala. Bli medlem i Wonder Women Uppsala! Hur du ansöker och kriterier finner du här: Uppsalanätverket

Är du intresserad av att veta mer kring Wonder Women eller vill du ha våra månadsutkick? Maila till info@wonderwomen.se så hjälper vi dig.