Studiebesök hos Himla, Uppsala 11/5

En vacker och solig dag i maj 2023, var Wonder Women inbjudna till Himla på studiebesök. Vår värd för studiebesöket var Annica Högström, Himlas grundare och Creative Director. Förmiddagen tonsattes av Annicas och Himlas generositet, ödmjukhet och en vilja att dela med sig till andra entreprenörer. 

Nyhetsbilder WW Inlägg_blogg
WW_Studiebesök_Himla_202305_11_0120

Wonder Women på studiebesök hos Himla

Annica, som är en riktig superentreprenör, berättade om Himlas företagsresa, varumärket, tillväxt, socialt ansvar och hållbarhet. Vi fick också träffa Annicas närmsta team, inköpschef och designer. Vi fick höra om hela produktionskedjan, från textilarbetare till internationella mässor och varumärkesstärkande kommunikation. Annicas engagemang och ödmjukhet går inte att ta miste på. Stämningen i rummet var hög när gruppen av starka och vackra kvinnor träffades, det skapade många intressanta diskussioner och informationsutbyten. 

 

WW_Studiebesök_Himla_202305_11_0066

Annica Högström, grundare och Creative Director på Himla

Under förmiddagen fick vi bland annat:

  • Träffa Annica Högström och hennes närmsta team på Himla
  • Inspireras av historien och resan av Himla
  • “Hemligheter” kring hur de tar fram koncept och följer trender
  • Hur man arbetar med distributörer

Det blev mycket frågor, diskussion och skratt. Annica gav även sina bästa råd och tips för företagare. 

WW_Studiebesök_Himla_202305_11_0007

Himlas koncept, en bild från föreläsningsutrymmet

Vi hade också tid för mingel och att nätverka med andra deltagare. Dagen avslutades med en gemensam lunch, rundvisning i Himlas lokaler och shopping i butiken. Alla fick med sig en gåva från Himla, det var otroligt uppskattat!

 

WW_Studiebesök_Himla_202305_11_0001

Vi vill rikta ett stort tack till Annica Högström och hennes härliga medarbetare på Himla för ett otroligt inspirerande och givande studiebesök! Och tack även till alla fantastiska deltagare. Vill du följa med nästa gång Wonder Women träffas?

Läs mer om att bli medlem i Wonder Womens nätverk (se länken nedan), följ oss i sociala medier och skriv upp dig för vårt månadsbrev genom att maila till: info@wonderwomen.se