Wondersmycken från wonderkvinnor till wondermammor - morsdag 2022

Varje år på den sista söndagen i maj inträffar en av årets – för oss på Wonder Women – viktigaste dagar, nämligen morsdag. Alla mammor är för oss riktiga Wonder Womens!

En mamma kan se olika ut för alla – hon kan vara din bästa vän, din vägvisare, coola mamman, uppmuntrande mamman, stöttande mamman oavsett vad – är en mamma alltid en mamma. En mamma behöver inte alltid betyda kvinnan som bar dig i nio månader utan vissa barn växer i någon annans mammas mage men en sak är säker, alla barn växer i en mammas hjärta. Oavsett form, namn, konstellation är alla mammor riktiga Wonder Womens på sina egna sätt.

För att fira och uppmärksamma alla Wonder-mammor där ute har vi samlat ihop riktigt coola och snygga smycken som går i sann Wonder Women anda. Perfekta gåvan att ge bort i present till den du vill uppmärksamma eller om du vill uppmärksamma dig själv på morsdag. Spana in smyckena här under!

Wonderwoman halsband: fe:male, 599kr
Vad sägs om ett riktigt statement halsband från fe:male? Jasmine Furelid startade fe:male november 2016. Ett märke som hon själv beskriver som cool feminitet, statement smycken och unisex mode med starka färger, med inspiration från koreanska Street-wear kulturen. Genom fe:male vill hon inspirera andra människor att våga vara sig själv, våga uttrycka sig själva och sin stil.

Kan köpas här: Wonderwoman halsband 

Wonder women tips - wonderwoman halsband

Blixthalsband: Syster P, 399kr
Ett riktigt snygg blixthalsband från Syster P som passar till både fest eller vardagsoutfiten. Syster P grundades av systrarna Annikki Schaeferdiek VD, och Emma Haegerström Creative Director under ett besök i Shanghai, där de inspirerades av stadens marknad för pärlor och halvädelstenar. De ställe därefter ut sina smycken i Stockholm, responsen var stor och Syster P var ett faktum. Deras smycken erbjuder alltid det där lilla extra som får en att sticka ut ur mängden och som får en att känna sig speciell, genom personlig design och begränsade upplagor av smyckes kollektionerna.

Kan köpas här: Blixthalsband

Wonder women tips - blixthalsband

Blixtöronhänge: Edblad, 299kr
Power öronhänge till en power mamma från märket Edblad. Bakom Edblads smycken står Catherine Edblad delägare och kreativ chef. Hon har vunnit pris för sitt entreprenörskap och 2015 blev hon årets kvinnliga stjärnskott på Entreprenör of the year-galan. Tanken bakom de vackra smyckena är att hylla den starka kvinnan som vågar vara sig själv och uttrycka sin personlighet.

Kan köpas här: Blixtörhänge

Wonder women tips - blixtörhänge

 

Women-halsband: PEG+PENNY x Guldfynd, 898 kr
Woman-ring: PEG+PENNY x Guldfynd, 698kr
Systrarna Peg och Penny har släppt en smyckes kollektion i 100% återvunnet material i samarbete med Guldfynd som är en hyllning till kvinnor som vi inspireras av, som exempelvis våra mammor. Peg Parnevik är en svensk sångare, låtskrivare och TV-profil som ses som en förebild för yngre personer. Genom sina sociala medie kanaler pratar hon om ätstörningar, body positivity och feminism. Penny Parnevik är TV-profil och tvåbarnsmamma, där hon genom sina sociala medier inspirerar unga kvinnor och mammor.

Kan köpas här: Women-halsband

Kan köpas här: Woman-ring

Wonder women tips - women halsbandWonder women tips - women ring