Nätverksträff med fika & workshop

Nätverksträff med Almi företagspartner – Stärk din försäljning

Wonder Women bjuder in till nätverksträff  med workshop och fika i samarbete med Almi företagspartner. Under träffens workshop som hålls av Jennie Ekegren och Anna Tensjö från Almi, kommer vi att lära oss mer om hur vi kan kan stärka vår försäljning. Vi får även lyssna på Malin Elinder från Prexspect, när hon berättar om sina erfarenheter inom sälj.

Dagens workshop kan ses som en fortsättning på förra årets träff, det finns alltså mycket att lära, även för er som varit med tidigare. Under träffen finns det tid för frågor och diskussion, vi talar om våra egna erfarenheter och bollar idéer. På den gemensamma fikapausen lär vi känna varandra, talar om våra företag och entreprenörskap.

Träffen riktar sig till dig som är kvinna och driver företag i Uppsala. Är du ny till vårt nätverk och har frågor? Kontakta oss gärna

Varmt välkommen!

 

Att stärka försäljningen är avgörande för företag, under träffen kommer vi att gå igenom 3 olika moment:

  1. Visualisera din säljprocess: Lär dig mer om verktyg för att att förstå och hantera varje steg som kunden tar på väg mot ett köp.
  2. Optimera ditt säljarbete: Skapa förståelse för vad som fungerar hur olika marknadsföringsaktiviteter påverkar försäljningsprocessen vid varje steg
  3. Förbättra dina kundrelationer: Skapa insikter om hur du kan bygga och underhålla relationer med kunder genom hela köpupplevelsen, och skapa lojala och återkommande kunder.

Mötesdetaljer

Tid & plats:

Vi träffas 12 mars klockan 9,30-11,30

Adress: Almi, Dragarbrunnsgatan 39, 753 20 Uppsala

Träffen sker i Uppsala

Betalning?
Träffen är gratis för medlemmar (inklusive fika)

Övriga deltagare betalar 399kr (inklusive fika)

Agenda

09:30 – 09:45 : Fikamingel

09:45 – 09:55 : Välkomnande och uppstart

09:45 – 10:15 : Föreläsning kundresan och säljtratten (Anna Tensjö & Jennie Ekegren) (30 min)

10:15 – 10:30 : Övning/Frågestund (15 min)

10:30 – 10:50 : Malin Elinder från Pregspect berättar om sina erfarenheter (20 min)

10:50 – 11:20 : Frågestund/diskussion om ämnet (30 min)

11:20 – 11:25 : Avrundning och summering

11:25 – 11:30 : Avslut

Dagens föreläsare

Jennie Ekegren, affärsrådgivare på Almi företagspartner

Jennie Ekegren Jennie Ekegren är affärsrådgivare med erfarenhet inom ekonomistyrning, affärsutveckling och entreprenörskap. Hon har stor erfarenhet inom entreprenörskap och har själv startat och drivit flera olika bolag under de senaste 15 åren.

Dagens föreläsare

Anna Tensjö, affärsrådgivare på Almi företagspartner

Anna Tensjö är affärsrådgivare med bakgrund inom industriell ledning och innovation som coachat hundratals innovativa startups i att testa nya affärsidéer och hitta nya vägar till kund. Även hon har stor erfarenhet inom entreprenörskap och har själva startat och drivit flera olika bolag.

Föreläsare

Malin Elinder, CEO och medgrundare för Prexpect AB, Sales Manager at TinySeats

Malin Elinder drivs av sin nyfikenhet och hennes motivation är att uppnå en positiv samhällspåverkan. Hon arbetar med att ta produkter från idéstadiet och konkretiserar dem för marknaden, till färdiga produkter. Malin är bland annat CEO och medgrundare till företaget Prexpect AB och Sales manager på TinySeats

Almi företagspartner

Almi erbjuder finansiering, riskkapital och affärsrådgivning till små och medelstora företag över hela landet, från start-ups till etablerade företag som vill växa och expandera. Almis mål är att bidra till en hållbar tillväxt och konkurrenskraft i näringslivet genom att underlätta för företag att utveckla sina affärsidéer och skapa hållbara affärsmodeller.

Läs mer på hemsidan: Uppsala – Almi

Nätverksträff med Almi, 12 mars, 2024

Pris (exkl. moms)

Träff - medlem

Inklusive: workshop, träff & fika

  • Pris (exkl. moms)

  • 0 kr

Nätverksträff - ej medlem

Inklusive: workshop, träff & fika

  • Pris (exkl. moms)

  • 399 kr

Anmälan; nätverksträff med Almi, 12 mars, 2024

Observera att anmälan är bindande.

´
´