Studiebesök på Himla, Uppsala

Himla startades för 30 år sedan och är en inredningsbutik för textiler i hemmet. Företaget arbetar genomgående med hållbarhet, socialt ansvar och klimatpåverkan.

Under studiebesöket kommer Annica Högström, grundare och Creative Director på Himla, berätta om sin resa samt företagets utveckling.

Vi får också ta del av hur de arbetar med att ta fram nya koncept, arbetar med milstolpar, framtidsmål och utveckling. Som deltagare får du även möjlighet att diskutera och reflektera kring dina egna idéer och din affärsverksamhet. Missa inte den här unika chansen att få en inblick i Himlas unika företagskoncept, hämta inspiration och utöka din kunskap!

Studiebesöket riktar sig till nyfikna kvinnor som söker inspiration. Arrangemanget är inte bara till Uppsalabor utan även till er som bor på andra orter. Är du ny till vårt nätverk? Varmt välkommen!

 

Om Himla 

Konsten att skapa, eller omskapa ett hem ligger inte i takten det sker, utan i grundidén. Att hålla linjen och ta en sak i taget. Förnya och gör om. Inred efter eget huvud. Det är kul. Ta den tid du behöver för att skapa ett vackert och ombonat hem. Ditt hem. Himla har funnits i 30 år och tänker fortsätta minst dubbelt så många år till.

Himla är inte en tillfällig stil, eller ett manér man snabbt tröttnar på. Vår filosofi är enkel, men svår att kopiera. Vi skapar vackra textilier för hemmets alla rum. Det mesta i linne, men även i andra naturmaterial som ull, siden och bomull. Allt går att matcha, mixa och blanda. Det är så du kan skapa din helt egna stil.


En känsla för linne
Linne skapar intressanta kontraster. Grovt mot lent, skirt mot strävt. Skrynklor mot struket. Sotiga färger mot ljusa nyanser. Sortimentet tillåter att du från ena dagen till den andra förvandlar skandinavisk stramhet till romantisk nonchalans.

Lin är ett naturmaterial som odlas på våra breddgrader. Tillsammans med vår idé att hålla hög kvalitet, innebär det att du investerar i en stil som är snäll mot planeten. Linne tål många fläckar, och tvättar. Närmare 60 procent av Himlas produkter är tillverkat i linne. Denna vackra, och miljövänliga textil har en glatt yta vilket ger fibern en hög lyster och smutsavvisande egenskaper.

 

30 år och tusentals färger
Himla står för skandinavisk enkelhet och kreativa variationer på ett själfullt sätt. Vår design och sortiment bygger på enkelhet, och utgår från färger, nyanser och struktur. Vårt breda sortiment och vår höga kvalitet löser problem och ger tusen möjligheter.

Information

Tid & plats?
2023–05-11, kl. 09:00-13:00

Adress: Söderforsgatan 18, 752 28 Uppsala

Detaljer
När du anmäler dig kommer du få ett bekräftelsemail och en kalenderinbjudan. Wonder Women medlemmar har rabatterat pris för studiebesök. I och med att studiebesöken är längre än vanliga träffar tar vi ut en avgift, men både fika och lunch är inkluderat.

Betalningen sker i samband med träffen så kan du välja att betala via Swish eller via faktura.

Agenda

09.00-09.15 Fika och välkomnande
09.15-10.00 Annica berättar om sin resa och utvecklingen på Himla
10.00-10.10 Frågestund
10.10-10.40 Presentation om att ta fram nya koncept på Himla.
Hur utvecklar man? Hur följer man trender? Eller vill man vara trendsättare?
10.40-11.00 Diskussioner/reflektioner med deltagarna kring egna trender
11.00-11.30 Rundvandring
11.30-12.00 Annica berättar om milstolpar, framtidsmål och utveckling.
12.00-12.30 Lunch
12.35 Avrundning
12.40 Tid att gå runt i butiken

Studiebesök 11/5

Pris (exkl. moms)

Studiebesök - medlem

Ingår: studiebesök, fika & lunch

  • Pris (exkl. moms)

  • 99 kr

Studiebesök - ej medlem

Ingår: studiebesök, fika & lunch

  • Pris (exkl. moms)

  • 399 kr

Anmälan studiebesök på Himla, 11/5

Observera att anmälan är bindande.

´
´