Medlemskap

Wonder Womens medlemskap

Vad roligt att du är intresserad av att ansluta dig som medlem till vårt nätverk!

Nätverket består av en fantastisk grupp positiva och generösa kvinnor som brinner för entreprenörskap. Förutom alla fina förmåner som våra medlemskap inkluderar så får du nu entreprenörskollegor som du regelbundet kan; nätverka med, utbyta erfarenheter eller bolla idéer med.

Idag drivs bara ett av fyra företag i Sverige av kvinnor, därför behöver vi stötta varandra. Fler kvinnor behövs i svenskt näringsliv.

Olika typer av medlemskap

Wonder Women erbjuder nationellt eller lokalt medlemskap. Det nationella medlemskapet riktar sig till alla, oberoende av var du bor i landet.

Idag erbjuder vi medlemskap på lokal nivå i Stockholm och Uppsala. Men nätverket växer snabbt och snart hoppas vi att kunna öppna upp för lokalt medlemskap på fler orter i Sverige!

Läs mer om de olika medlemskapen på respektive sida. Kontakta oss om du har frågor eller funderingar gällande medlemskapen så hjälper vi dig.

Det nationella medlemskapet gör det möjligt för alla, oavsett var du bor i landet, att ta del av Wonder Womens nätverk. Wondernarium, exklusiv medlemssida och medlemsbrev gör det möjligt att nätverka på distans.

Nätverket i Stockholm har vuxit sig starkt under 2023 och nu lanserar vi ett medlemskap för huvudstaden. Ett spännande nätverk med deltagare från alla branscher och åldersgrupper som präglas av energi och positivitet.

Wonder Womens uppsalanätverk etablerades 2017. Det består av en grupp aktiva medlemmar som välkomnar nya deltagare till gemenskapen. Nätverket präglas av öppenhet och gemenskap.

Vad säger deltagare om Wonder Women

Lisa Åkesson, entreprenör och representant för Samtal med storasyster, berättar om en kväll tillsammans med de andra kvinnorna i Wonder Womens nätverk. När vi besökte Renée Voltaire fick vi höra om Renées resa, pratade varumärke och fick många värdefulla tips.

Alla kvinnor som driver ett företag är välkomna att ansöka om medlemskap till Wonder Womens nätverk. Det finns inget krav på omsättning, företagets storlek eller hur länge man ska ha varit verksam.

Vanliga frågor om medlemskap – FAQ

Wonder Women, medlemskap

Hur lång tid binder man upp sig?

Man binder upp sig för helt eller halvt år.

Är träffarna obligatoriska?

Nej, du deltar i de träffar du kan och vill. Som medlem får du en inbjudan via Google Kalender till alla träffar där du kan tacka ja/nej till träffen. 

Kan man bli utskickad från nätverket?

Du är kvar i nätverket så länge du vill och betalar. 

Om man är flera från samma företag kan man dela på medlemskapet?

Absolut, då är en deltagare per event inbjudan. Vill man vara flera kommer en avgift för resterande deltagare.