wondernarium nox (1)

Vilka trender formar morgondagens arbetsmarknad och vilka kompetenser & färdigheter är avgörande för att vara relevant? Vad är gigekonomin och vilka utmaningar och möjligheter finns?

Välkommen på ett webinar om framtidens arbetsmarknad & att driva eget.

Agenda

13:00 – 13:07 : Välkomnande och uppstart – presentation

13:07 – 13:35 : Framtidens arbetsmarknad – 5 trender

13:35 – 13:45 : Bensträckare

13:45 – 14:00 : Individuell övning

14:00 – 14:15 : Frågestund/Reflektion kring pass 1

14:15 – 14:35 : Föreläsning – Gigekonomin – Utmaningar & möjligheter

14:35 – 14:50 : Frågestund

14:50 – 15:00 : Avrundning och summering

 

Vad gör vi under passet?

Under detta webinar kommer vi att titta på trenderna som formar morgondagens arbetsmarknad och vad som krävs för att vara attraktiv på en arbetsmarknad i en så stark förändring. Vi går på djupet inom gigekonomin och egenföretagande, diskuterar fördelar och risker och ger dig praktiska råd för vad som är viktigt att tänka på när du är eller ska ta steget till att bli egenföretagare.

Talare

Clea Hovstadius & Lisa Hartikainen

Lisa Hartikainen är marknadsansvarig och har en bakgrund från HR. Clea Hovstadius är affärsutvecklare på NOX med en lång bakgrund inom IT. Med perspektiv och erfarenhet från det tekniska och humaniora driver de tillsammans med kollegorna Maria Hjorth och Helena Sjöström affärsområdet GoTech, vars mål att öppna upp den digitala världen för alla. Drivkraften bakom GoTech är att få fler att utveckla en grundförståelse för teknik och utveckla ett tech mindset för att lyckas anamma den föränderliga värld vi lever i.

Vår samarbetspartner - NOX

NOX Consulting existerar i hjärtat av gigekonomin och har byggt upp ett unikt nätverk för egenföretagare och små konsultbolag inom IT. Vi drivs med en stark vision att forma morgondagens arbetsmarknad och förändra synen på organisation, kompetens och ledarskap. Vi har byggt Stockholms starkaste IT-community som idag består av 5000 kvalitetssäkrade konsulter inom IT och management, vilket gör att vi idag har förmånen att få hjälpa över 100 kunder med deras olika kompetensbehov. NOX omsätter ca 325 (ltm) miljoner SEK.

Pris & Anmälan

Pris

Anmälningsavgift - medlemmar

Priset är exkl.moms och för dig som är med i Wonder Women-nätverket

  • Pris

  • 350

Anmälningsavgift - ordinarie pris

Priset är exkl.moms och för dig som inte är med i Wonder Women-nätverket

  • Pris

  • 450

Anmälan Wondernarium – Nox

Observera att anmälan är bindande.