Hållbara investeringar och jämställd ekonomi – Workshopträff, Sundsvall

Träffen sker i samarbete med SEB, varmt välkommen!

Skandinaviska Enskilda Banken (SEB) en av Sveriges största banker med cirka 16 000 anställda och en verksamhet fördelad på sex affärsdivisioner. Ända sedan banken startades för 160 år har SEB vägletts av en övertygelse om att entreprenöriellt tänkande och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld. Vi finns här för att göra det möjligt för dig att uppnå dina ambitioner och för att du ska lyckas i såväl goda som svåra tider. SEB arbetar aktivt med hållbarhets– och jämställdhetsfrågor, internt såväl som externt.

Visste du att bara 30 % av alla svenska företag idag ägs av kvinnor? Normer och fördomar bidrar till att de utesluts från rätt nätverk. Kvinnor har också svårare att få finansiering eftersom deras idéer ofta underskattas.  På SEB vill vi bryta normen och bana väg för ett jämställt entreprenörskap, så att alla får forma framtiden.

Den 16:e maj välkomnar vi dig till en eftermiddag med jämställdheten i fokus

Jämställdhet handlar dels om hur vi, våra vänner, våra föräldrar och andra i vår närhet gör olika val. Val som tas på jobbet, i relationer eller i samhället. Dessa val påverkar oss direkt eller indirekt och slutligen påverkas de stora samhällsutmaningarna som vi står inför. Varje dag kan vi påskynda utvecklingen mot ett jämställt samhälle, förutsatt att vi är medvetna om hur vi kan skapa förändring.

Elin Nordlander, hållbarhetsambassadör på SEB, ger oss en övergripande bild av samhället i dag, var vi kommer ifrån och vart vi är på väg. Hon belyser hur vi kan jobba för ett mer jämställt Sverige.

Frida Johansson, företagsrådgivare på SEB pension och försäkring, berättar om hur du som kvinnlig företagare kan ta kontroll över din framtid. Vidare delar hon med sig av konkreta tips, exempelvis hur du kan undvika den berömda ”kvinnofällan”. Vi på SEB välkomnar dig till en eftermiddag av inspiration och gemenskap, där vi sluter oss samman och blickar framåt! Vi bjuder också på enklare dryck och förtäring.

Träffen är riktad till dig som är kvinnlig entreprenör och bor i Sundsvall. Är du ny till vårt nätverk? Varmt välkommen!

Information

Tid & plats? kl. 13,00-15,00. 

Träffen sker fysiskt på SEB i Sundsvall.  Adress: SEB, Stuvarvägen 25, 852 29 Sundsvall.

När du anmäler dig kommer du få ett bekräftelsemail och kalenderinbjudan.

Betalning? Om du är medlem så ingår denna träff i medlemskapet.
Om du inte är medlem sker betalningen i samband med träffen. Du kan välja att antingen betala via Swish eller faktura.

Får jag ta med en gäst? Absolut!

Agenda

13,00–13,10 Välkomsthälsning med bubbel

13,10–13,40 Föreläsning, pass 1

13,40–14,00 Paus

14,00–15,00 Föreläsning, pass 2

Workshopträff Sundsvall 16/5, 2023

Pris (exkl. moms)

Medlem

Ingår: Träffavgift, dagens fika

  • Pris (exkl. moms)

  • 0 kr

Ej medlem

Ingår: Träffavgift, dagens fika

  • Pris (exkl. moms)

  • 249 kr

Anmälan workshopträff Sundsvall 16/5

Observera att anmälan är bindande.

´
´