Exklusiv nätverksträff

Studiebesök och AW

Studiebesök och AW på Equestrian Stockholm, 15/11

Studiebesök och AW på Equestrian Stockholm

Equestrian Stockholms resa började 2015. De upplevde att ridsportsmarknaden saknade exklusiva ridkläder med hög modegrad och kvalitet. Likväl som matchande set för häst och ryttare. Det blev startskottet för deras vision att förändra en traditionell bransch inom ridmode. En framgångssaga från noll till 190 miljoner i omsättning.

Under studiebesöket kommer grundaren Johanna von Sydow dela med sig av framtagningen av konceptet till Equestrian Stockholm och intervjuas av Wonder Womens grundare Klara-Maria Mach.

Johanna von Sydow Equestrian Stockholm

Vi kommer att få lyssna på hur Equestrian arbetar med att ta fram nya koncept och vad som har varit till grund för deras fantastiska företagsutveckling. Som deltagare får du en inblick i Equestrian Stockholms unika företagskoncept, hämta inspiration, mingla och utöka din kunskap!

Studiebesöket riktar sig till nyfikna kvinnor som söker inspiration. Arrangemanget är inte enbart till dig som bor i Stockholm utan till alla.

Är du ny till vårt nätverk? Varmt välkommen!

Praktisk information

Detaljer

När du anmäler dig kommer du få ett bekräftelsemail och en kalenderinbjudan. Wonder Women medlemmar har rabatterat pris för studiebesök. I och med att studiebesöken är en nätverksträff utöver vårt vanliga koncept tar vi ut en avgift, där bubbel och snacks är inkluderat.

Betalning sker innan träffen. Där kan du välja att betala med Swish eller via faktura.

Tid och plats

Tid och datum: 2024-11-15, 15:00-17:00.
Adress: Rökerigatan 19, 121 62 Johanneshov (precis bredvid arenan)

Agenda

15:00 Välkomnande av Wonder Women – bubbel och snacks framdukat
15:15 Johanna berättar om Equestrian Stockholm och framtagning av koncept
15:45 Frågestund
16:00 Klara-Maria intervjuar Johanna (även med publikens frågor)
16:30 Rundvandring
17:00 Slut

Pris

Studiebesök – medlem
Ingår: Studiebesök, bubbel och snacks.
99kr

Studiebesök – ej medlem
Ingår: Studiebesök, bubbel och snacks.
399kr

Om Equestian Stockholm:

Equestrian Stockholm är ett resultat av vår passion för både mode och hästar. Under årens lopp har vårt team expanderat betydligt, och vi har positionerat oss som ledande inom utvecklingen av innovativa och stilrena ridkläder. Vårt mål har alltid varit att utmana de konventionella normerna inom ridsportsmodet och sätta nya standarder för design och produktion.

Vi vågade bryta oss loss från de traditionella neutrala tonerna och introducerade kollektioner av färger och matchande set för både häst och ryttare. Alla våra produkter är tillverkade av material av högsta kvalitet, för att hålla över tid. En harmonisk blandning av lyx och lekfullhet, med unika detaljer som ger en sofistikerad touch till varje outfit.

Att kunna göra skillnad

Vår resa har alltid handlat om mer än bara ridmode. Den har också handlat om att ge tillbaka och göra skillnad. Vi är stolta över våra bidrag genom olika initiativ, såsom Ride For Women, Ride Against Cancer och Ride For Nature.

På Equestrian Stockholm är vi inte bara ett varumärke; vi är en rörelse, en gemenskap och en drivkraft inom hästmodets värld. Följ med oss på vår färgstarka resa, där mode förenas med funktion och där varje outfit bär på en unik berättelse.

Anmälan: Studiebesök och AW på Equestrian Stockholm, 15/11

Observera att anmälan är bindande.

´
´
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.