AW-mingel med Wonder Women och Almi

Äntligen är det dags för vår årliga AW-mingel med vår samarbetspartner Almi i Stockholm!

Ta med dig väninnan eller kollegan och träffa andra kvinnor som driver företag. Du får lyssna på vår talare Mikaela Larsell Ayesa när hon berättar om sin resa som företagare och Almi bjuder på bubbel och tilltugg. Det blir en garanterat inspirerande kväll med många möjligheter att skapa nya kontakter och diskutera företagsverksamhet.

Träffen är riktad till dig som identifierar dig som  kvinna och driver företag. After Work är gratis för alla deltagare, men glöm inte bort att anmäla dig, antalet platser är begränsat. 

Varmt välkommen!

Agenda

17.00 Välkomnande och mingel
17.30 Mikaela Larsell Ayesa berättar om sin resa
17.40 Mikaela Larsell Ayesa blir intervjuad av Klara-Maria Mach
18:00 Frågor från publiken
18:15 Fortsättning mingel
19:00 Avrundning

Eventdetaljer

Vi träffas i Almis fina lokaler som har härlig utsikt och ligger alldeles invid Centralstationen i Stockholm. Det serveras tilltugg och bjuds på bubbel när vi minglar och talar företagsverksamhet tillsammans med Almi och alla andra inbjudna gäster.

Tid och plats:
April 16, kl. 17.00-19.00

Adress: Västra Järnvägsgatan 3, Stockholm

Får jag ta med en gäst? Absolut!

Betalning? AW träffen är gratis för alla.

*Om du får förhinder glöm inte att avboka senast 24 timmar innan eventet, annars blir du debiterad en no show-avgift på 250 kr, exklusive moms. 

Kvällens talare

Mikaela Larsell Ayesa

Mikaela Larsell Ayesa startade sitt första bolag direkt efter hon avslutat sin universitetsutbildning. Företaget Hack Your Closet fick en rivstart, och tillsammans med sin medgrundare drev Mikaela bolaget i tre år. De hade lyckats få ihop 30 miljoner kronor i kapital, expanderat till Frankrike och hade byggt ett team på 45 personer när allt brast. Strategiska misstag hade lett till att de behövde mer kapital, men marknaden var svår och det gick helt enkelt inte. Till slut tvingades de lägga ner bolaget, ett svårt men nödvändigt beslut.

Då sadlade Mikaela om och lämnade livet som bolagsägare. Istället fick hon en tjänst som COO på ett Venture Capital-bolag som investerar i nystartade bolag inom Tech-industrin. Idag driver Mikaela en accelerator som fokuserar på kapitalanskaffning för bolag med minst en kvinnlig medgrundare.

Anmälan – AW mingel 16/4

*Om du får förhinder kan du avboka upp till 24 timmar innan eventet. Vi debiterar en No Show avgift på 250 kr, exklusive moms.