Framgångar och motgångar i företagsresan – Exklusiv medlemsträff, 24/10

Den 24 oktober samlades Wonder Womens Uppsala-medlemmar på Clarion Hotel Gillet för höstens efterlängtade medlemsträff. Tillsammans åt vi en god lunch och fick tillfälle att reflektera att dela med oss av de erfarenheter som präglat oss som företagare.

Det var en intim stund. Vi lyssnade, berättade och lärde av varandras historier, både framgångar såväl som motgångar och lärdomar.

Exklusiv medlemsträff_Uppsala (5)

Vår medlem Anita Grahn berättar om sina erfarenheter på företagsresan.

Vi fick lyssna på våra medlemmar Anita Grahn, grundare av AnitaYarn, och Biim Frischenfeldt grundare av Yellow Music United, som både delade med sig av unika inslag i deras företagsresa.

Exklusiv medlemsträff_Uppsala (4)

Biim Frischenfeldt, grundare av Yellow Music United, berättar om hennes erfarenheter från musikbranschen.

Exklusiv medlemsträff_Uppsala (2)

Wonder Women-medlemmar från Uppsala-nätverket

Ibland är det tufft att vara entreprenör, därför är det så värdefullt att ha en grupp, ett nätverk, som förstår vad det innebär att vara kvinna och entreprenör. Eller som vår medlem Anita sade:

”På de vanliga träffarna för företagare hörs männen mer, så det är ganska uppfriskande att få gå på träff med bara kvinnor. Det blir lite andra ämnen, men det är inte det som är viktigt eller avgörande, utan det som är viktigt är att vi kvinnor kommer mer tilltals. Vi får utrymme. ”

Tiden bara sprang förbi! Och vi skulle nog kunnat hålla på en hel dag…

Exklusiv medlemsträff_Uppsala (3)

Wonder Women-medlemmar från Uppsalanätverket

Ett varmt tack till alla deltagare för ert engagemang och för er öppenhet. Ett extra tack till Anita och Biim.

Vi ses på kommande träffar!

Vill du delta på nästa pass?

Missa inte att bli medlem i vårt nätverk för att vara med på våra aktiviteter. Vi erbjuder nationellt medlemskap och särskilt medlemskap för Uppsalanätverket, läs mer på länken nedan.

Är du intresserad av att veta mer kring Wonder Women eller vill du ta del av vårt månadsutskick? Maila till info@wonderwomen.se så hjälper vi dig.