Nätverksträff – Din trygghet som företagare med TryggJurist, 5/9

Den 5:e september samlades Wonder Women-nätverket från Uppsala för första gången efter sommaruppehållet. Träffen som var en nätverkslunch med workshop, arrangerades tillsammans med vår medlem Lena Kjellström. Lena är utbildad jurist med lång yrkeserfarenhet och dessutom egenföretagare, hon äger och driver företaget Trygg Jurist.

Stämningen var hög och energin laddad, det finns mycket att tala om när vi inte träffats på ett par månader. Därför började vi dagen med lunch och mingel, därefter fick vi lyssna på Lena.

Trygg Jurist (3)

Lunch med mingel innan dagens workshop med Lena Kjellström.

Trygg Jurist (2)

Lena Kjellström fick svara på en del frågor och funderingar redan innan föreläsningspasset.

En vetgirig och intresserad Uppsala-grupp fick ta del av Lenas kunskap. Det finns inget vi på Wonder Women tycker är roligare än när våra fantastiska medlemmar delar med sig av sin kunskap till varandra!

Lena tog upp mycket värdefull information om vad som gäller om något drastiskt sker som kan påverka oss företagare, exempelvis dödsfall av en partner eller en själv, eller vad som gäller vid skilsmässa. Vi lärde oss bland annat:

  • Hur det kommersiella och privata hänger ihop med mig som företagare
  • Vad är skillnaden för mig som företagare om jag är sambo eller gift
  • Vad gäller vid skilsmässa som ägare av ett fåmansbolag
  • Syftet med en suppleant och vad som händer om jag dör
Trygg jurist

Juristen & Wonder Women-medlemmen Lena Kjellström föreläser om trygghet.

Många funderingar och tankar bollades under passet. Alla konstaterade att ämnet är relevant och berör oss alla, och att det tyvärr ofta är något som vi skjuter upp tills det är försent.

Ett varmt tack till alla deltagare och ett extra tack till Lena för den insiktsfulla föreläsningen! Vi ses snart igen för nästa träff.

Trygg Jurist

Uppsalanätverket lyssnar & ställer frågor

Vill du delta på Wonder Womens nästa pass?

Missa inte att bli medlem i Wonder Womens nätverk och häng med oss på nätverksträffar, aktiviteter, workshops och mycket mer. Just nu deltar du som medlem helt gratis på våra nätverksträffar! Vi erbjuder både ett nationellt medlemskap och ett särskilt medlemskap för Uppsalanätverket (läs mer på länken nedan).

Är du intresserad av höra mer kring Wonder Women eller vill du ta del av vårt månadsutskick? Skicka en mail till info@wonderwomen.se så hjälper vi dig.