Nätverksträff för Wonder Woman medlemmar, Uppsala

Den 25:e april, på lönedagen, samlades alla medlemmar i Uppsalas nätverk på en träff för enbart medlemmar. Vi möttes för en långlunch på spa-avdelningen på Clarion Hotell Gillet. 

Temat för träffen var ”Tuffa tider på företagsresan”. En träff där deltagarna fick reflektera och dela med sig av sina livserfarenheter och tankar. Att vara entreprenör kan ibland kännas tungt eller ensamt, många går inte till ett kontor med arbetskamrater. Då är det extra viktigt att ha ett bra nätverk som man kan tala med, reflektera och ventilera.

1

Klara-Maria Mach, Wonder Womans grundare, delade med sig av en svår och tuff period i hennes liv. En händelse som ledde till att hon inte trodde hon skulle leva till sin 30-årsdag. VDn för Clarion Hotell Gillet, Susanne Boije Fredlund, delade med sig av sin svåra livserfarenhet, att förlora en son i ett mord. 

Träffen väckte starka känslor och en del tårar, men även fina känslor,  som ”vi är här med dig” och ”tacksamhet”. Medlemmarna satt sedan i små grupper och pratade kring allt man hört och delade med sig av sina egna historier.

Vill du bli en del av Wonder Womens nätverk?

Missa inte kommande aktiviteter genom att skriva upp dig för vårt nyhetsbrev, skicka email till: info@wonderwomen.se 

Information för hur du ansöker till oss om medlemsskap hittar du nedan.

Varmt välkommen med din ansökan!