Wondernarium 21/5 - Personligt självledarskap med Anna Wallner

Under maj höll vi vårt sista Wondernariumpass (läs mer om våra koncept: Våra event) tillsammans med Anna Wallner. Anna är livscoach, lärare, mentor och författare, med fokus på temat “självledarskap”. Passet hölls på Zoom med deltagare från olika delar i Sverige.

Anna tog oss igenom flera parametrar kring personligt självledarskap. Det handlar om att förstå grunden för att sedan kunna utveckla den. Som allt annat handlar det om att öva, öva och återigen öva.

Viktiga aspekter att ta med sig:

  • Öka medvetenhet
  • Uppmärksamma och styra känslor
  • Basinventera vad man ”tror” på

Deltagarna ställde frågor och reflekterade tillsammans. Många gånger kom alla fram till att det är skönt att ha en mentor/coach under sin tid när man tränar på självledarskapet, för att få att prata ut och ha någon som lyssnar på en.

Stort tack till Anna som höll i passet och alla vår deltagare som engagerade sig ordentligt.

Anna Wallner

Anna är livscoach, lärare, mentor och författare, med fokus på temat “självledarskap”.

Vill du delta på nästa pass?

Missa inte att bli medlem i vårt nätverk för att vara med på våra aktiviteter. Vi erbjuder nationellt medlemskap och lokalt medlemskap i Uppsala samt Stockholm. Läs mer på länken nedan:
https://wonderwomen.se/wonder-women-medlemskap/

Är du intresserad av att veta mer kring Wonder Women eller vill du ta del av vårt månadsutskick? Maila till info@wonderwomen.se så hjälper vi dig.